Over GTSM

Wie is GTSM?
GTSM Machine Safety is een veiligheidskundig adviesbureau dat is gespecialiseerd in machineveiligheid. Opgericht in 2009 door Gert Gatsma en gevestigd te Aldeboarn. Bewust een kleinschalig adviesbureau, maar wel met gedegen technische en veiligheidskundige kennis en ervaring als basis. 

Opdrachtgevers
GTSM Machine Safety heeft voor vele nationale en internationale opdrachtgevers mogen werken in uiteenlopende branches. Van machinegebruikers, machinefabrikanten, engineers tot consultants. In de maakindustrie, voedselindustrie, farmacie als ook in de afvalbranche en de infrastructuur. 

Werkwijze
Onze werkwijze kenmerkt zich door een pragmatische aanpak bij het behalen van het hoogst mogelijke veiligheidsniveau, met een realistisch oog voor conformiteit en werkbaarheid. Daarbij zijn het verhogen van het veiligheidsbewustzijn, overdragen van kennis en het enthousiasmeren van mensen de belangrijkste gereedschappen om gezamenlijk te komen tot veilige ontwerpen en veilig gebruik van machines. 

Elk adviestraject van GTSM Machine Safety is maatwerk en bestaat uit de volgende fasen:

In een persoonlijk gesprek bespreken we welke behoefte u heeft en wat uw doelen zijn. 

GTSM voor u?
Wilt u weten wat GTSM Machine Safety voor u kan betekenen op het gebied van uw machineveiligheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Gert Gatsma

CMSE

CMSE® & CECE®

Gert Gatsma is Hoger Veiligheidskundige, Certified Machinery Safety Expert® en Certified Expert in CE-marking®.

Tevens aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde.

Maatwerk in machineveiligheid

Onze opdrachtgevers: